Weerbericht:
Zonnige perioden. Morgen in het noorden meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kadavers vogels achtergelaten in Kruiningen

Toegevoegd: 29-08-2020, 10.39 uur
De dieren waren al in verregaande staat van ontbinding.
De dieren waren al in verregaande staat van ontbinding.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De dierenpolitie Zeeland-West Brabant doet onderzoek naar de vondst van meerdere vuilniszakken met kadavers eerder deze week in Kruiningen.


In de vuilniszakken zaten volgens de politie kadavers van vogels. Om welke soort het precies gaat, is niet bekendgemaakt. De dieren waren al in verre staat van ontbinding. De zakken waren achtergelaten bij de Polderweg.

Tot nu toe heeft de politie nog geen zicht op de persoon die de vuilniszakken heeft gedumpt. De politie hoopt daarom op tips. Deze zijn welkom via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WalterG (29-8-2020 om 13:38)
Ik kan me uit het verre verleden een geval herinneren waarbij een landbouwer de pest gekregen had aan de (veel-)vraat van houtduiven en met parathion vergiftigd voer overal had rondgestrooid. Vele vuilniszakken vol dode duiven en ook roofvogels was het gevolg. Daarna wist de man zich geen raad met de enorme hoeveelheid dode vogels die hij kon oprapen. Hier zou hetzelfde aan de hand kunnen zijn.
Cookie-instellingen beheren