Weerbericht:
In het noorden eerst motregen, in de loop van de dag af en toe zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Persoon nagekeken na brand Vlissingen

Toegevoegd: 30-08-2020, 02.43 uur - Update: 30-08-2020, 08.36 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Ambulancemedewerkers hebben vannacht in Vlissingen een man nagekeken na een brand in een wooncomplex in Vlissingen.


Rond 01.50 uur werd gemeld dat brand woedde in een gebouw aan de Boterbloemlaan. Hierop werd een tankautospuit van de Vlissingse brandweer met spoed ter plekke gestuurd. Na vijf minuten volgde ook een oproep voor de tweede tankautospuit van de Vlissingse brandweerpost Olympiaweg.

Voor één van de aanwezigen werd een ambulanceteam ter plekke gevraagd. De man werd nagekeken in de ambulance maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een hond die was weggelopen nadat de brand was uitgebroken werd al snel gevonden en door politieagenten teruggebracht naar de eigenaar,

​De brand bleef beperkt qua omvang. Over de ontstane schade is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750