Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral komende nacht en morgenochtend regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Politie verspreidt beelden fietsendief Philippine

Toegevoegd: 04-09-2020, 12.08 uur
Door: Roland de Jong

PHILIPPINE - De politie heeft bewakingsbeelden verspreid waarop een man is te zien die deze zomer in Philippine een fiets wegnam.


De fietsendiefstal werd op zaterdag 4 juli rond 10.05 uur gepleegd. De politie is op zoek naar zowel de verdachte als de tweewieler. De fiets betreft een blauwe Gazelle Esprit-herenfiets. Op het voorste spatbord zitten lichte strepen en op de bagagedrager en standaard zit zwarte tape, zo meldt de politie.

Tips zijn welkom via het nummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cahit Günüç (8-9-2020 om 15:25)
Dit klopt toch niet `mijn dochter haar bijna splinternieuwe fiets word gestolen bij KFC in Middelburg een fiets van bijna 1100 euro er zijn camerabeelden maar KFC zegt wegens privacy wet mogen we die beelden niet vrijgeven. De politie mag wel langskomen om de beelden te bekijken, maar die vertikt het om te gaan kijken. Nou lekker dan! Fiets weg en die dieven lachen zich rot.
Jan (5-9-2020 om 19:13)
Misschien je fiets op slot zetten dan had die er hoogstwaarschijnlijk nog gestaan.
Peter (5-9-2020 om 16:11)
U ergert zoch aan nogal veel dingen die anderen doen hé AntiGSM? Afval, gsm’s, dure gymschoenen, andere weggebruikers, mensen met een kleurtje maar vooral aan de jeugd... En u bent natuurlijk nooit jong geweedt en volledig vrij van zonde, of niet? Ergert u zich ook aan Nederlanders die zich misdragen in het buitenland? Of bent u altijd selectief verontwaardigd?
AntiGSM (5-9-2020 om 11:28)
Duidelijk weer, Wilders heeft gewoon gelijk met zijn uitspraken! Ik wordt het ook meer dan beu dat wij werkende Nederlanders bestolen en bedrogen worden door dit soort tuig. Allemaal geld voor dure telefoons en gymschoenen maar de rest moeten ze erbij beunen. Als je dan hier leest (een paar weken terug) dat ze € 300,- boete krijgen dan keert mijn maag om. Als ik een paar km te hard rij dan heb ik ook zo'n boete!
Bewoner (5-9-2020 om 08:33)
Tja, verrassend !!!
Drica (5-9-2020 om 08:12)
Het druipt er zoals gewoonlijk weer af!