Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bewoner buitengesloten maar pan nog op het vuur

Toegevoegd: 19-09-2020, 07.20 uur
Bewoner buitengesloten maar pan nog op het vuur
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Jezelf buitensluiten is al niet zo handig maar als er ook nog een pannetje op het vuur staat is snelle hulp wel welkom. Daarom werd gisteren in Burgh-Haamstede de brandweer ingezet.


Bij een woning aan het Haeskenshof had een bewoner rond 14.25 uur zichzelf buitengesloten. Omdat op het fornuis nog een pannetje stond werd de brandweer gevraagd met gepaste spoed ter plekke te gaan.

De brandweerlieden hebben een openstaand raampje gedemonteerd waarna de voordeur kon worden geopend en het fornuis snel uitgezet kon worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote mond op internet (19-9-2020 om 15:38)
Ik zou wel eens willen zien hoe die twee reaguurders hieronder zouden reageren in een soortgelijke situatie? Roepen waarschijnlijk het leger of de VN erbij!
medewerker (19-9-2020 om 09:22)
ik tik wel een ruitje in ipv brandweer lastig te vallen andermans fout
baby luier verwisselen (19-9-2020 om 08:45)
Vind ik nu weer onzin om daat de hulpdiensten voor in te roepen. Ze hadden gewoon hun eigen ruit in kunnen gooien en zelf hun eigen stommiteiten gecorrigeerd. Maar nee, een ander moet het maar weer komen doen voor ze.. maak een heel circus van je domme gedrag en dan haal je de media nog ook.
Cookie-instellingen beheren