Weerbericht:
Af en toe zon, kans op een bui en tijdelijk veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Goesenaar onder invloed van drugs achter stuur

Toegevoegd: 19-09-2020, 11.04 uur
Goesenaar onder invloed van drugs achter stuur
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een 27-jarige Goesenaar is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs. Hij bleek al vaker op dit feit te zijn betrapt.


De man werd rond 02.00 uur gecontroleerd op de Van de Spiegelstraat. De man was al vaker betrapt op het rijden onder invloed van drugs en daarom moest hij een speekseltest doen. Ook dit keer bleek hij onder invloed van verdovende middelen te rijden. De speekseltest scoorde ‘positief’ op het gebruik van THC en amfetamine.

Een GGD-arts is naar het politiebureau geroepen en heeft daar bloed afgenomen van de automobilist. Het bloedmonster wordt opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) waar het zal worden onderzocht zodat bepaald kan worden hoeveel de man precies op had. Als de uitslag bekend is, neemt een officier van justitie een beslissing over de verdere afhandeling van de zaak.

De politie heeft de man een rijverbod van 24 uur opgelegd. Hij mag gedurende dit rijverbod geen enkel voertuig besturen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750