Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen. Morgen later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Man voor 3e keer in 5 jaar gepakt onder invloed

Toegevoegd: 23-09-2020, 12.20 uur
Man voor 3e keer in 5 jaar gepakt onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

CADZAND - In Cadzand heeft de politie vannacht een automobilist betrapt die onder invloed van alcohol reed. Het was de derde keer in vijf jaar tijd dat hij hierop werd betrapt, zo meldt de politie.


De automobilist, een 24-jarige inwoner van Oostburg, werd rond 00.15 uur door agenten gecontroleerd op de Meester P.C. Hennequinlaan in Cadzand. Hij moest een blaastest doen en die wees uit dat er vermoedelijk alcohol in het spel was. Bij de ademanalyse die volgde blies de man een waarde van 580 Ug/l. Hierop werd zijn rijbewijs ingenomen.

Volgens de politie was de man in de afgelopen vijf jaar al twee keer eerder betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Dit was dus de derde keer. Een officier van justitie zal een beslissing nemen over de verdere afhandeling van de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (23-9-2020 om 19:36)
Nee Jaap ik ben niet tegen de “straf”, wel tegen jou mening; zo erg is het nou ook allemaal weer niet in Nederland. En als u er wat aan wilt doen? Wordt advocaat; studie van 6 jaar en u mag aan de slag als u 10.000 euro betaald aan de orde vd advocaten. Na 10 jaar advocaat mag u rechter worden en kunt u al dat “gajes” eens mores leren; binnen de Nederlandse wet wel te verstaan! Mocht u die ook willen veranderen dan kunt u nog altijd de politiek in gaan! Duidelijk zo?
Jan S. (23-9-2020 om 17:00)
Ik had een collega die wel 12 keer is gepakt en rijdt nog steeds rond. Dit land is verrot, met een goede corrupte advocaat krijg je alles voor elkaar. Dit is nog maar een beginneling.
Rein (23-9-2020 om 16:00)
Nooit meer teruggeven!
Jaap (23-9-2020 om 13:24)
Weer eens een voorbeeld hoe krom het er in dit zieke land aan toe gaat. Hoe is het mogelijk dat deze rat kan blijven rijden en nu voor de derde keer gepakt wordt? Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen, dit soort aso’s hoort levenslang in een opvoedkamp. Alleen zal Peter er wel weer tegen zijn, zoals tegen elke soort van straf.
john (23-9-2020 om 12:54)
3 maal is scheepsrecht