Weerbericht:
Perioden met zon, morgen bewolkt en in de noordelijke helft af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto zwaar beschadigd, bestuurder lichtgewond

Toegevoegd: 24-09-2020, 08.32 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Bij een eenzijdig verkeersongeval in Kruiningen is vanochtend iemand lichtgewond geraakt. De auto waarin het slachtoffer zat raakte zwaar beschadigd.


Het slachtoffer raakte rond 07.30 uur ter hoogte van de T-splitsing bij de milieustraat van de weg. Zijn Cirtoën Saxo raakte vervolgens een betonblok in de berm en de auto liep zware schade op. Eén van de wielen brak zelfs af en er ontstond een brandstoflekkage. Voor de bestuurder werd een ambulanceteam opgeroepen maar het letsel van de persoon zou niet zo ernstig zijn geweest dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was.

Bergingsbedrijf De Moor kwam ter plaatse om de auto te takelen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
camiel (24-9-2020 om 09:22)
Flinke schade. Zal wel een totaal los zijn. De laatste tijd komen eenzijdige ongevallen nogal vaak voor. Wil niet direkt een oordeel vellen, maar vaak is het niet opletten de oorzaak ervan. Veelal druk met de mobiele telefoon i.p.v. het verkeer. Vanochtend ook weer bijna een fietsende dame op de motorkap die het mobieltje belangrijker vond dan op het fietspad blijven rijden. Er is gewoon te weinig controle.