Weerbericht:
Vanavond plaatselijk een bui. Maandag overdag af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt met 60 kilo lachgas in de auto

Toegevoegd: 26-09-2020, 11.28 uur
De auto werd bij een benzinestation aan de kant gezet.
De auto werd bij een benzinestation aan de kant gezet.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - Op de A58 ter hoogte van Kruiningen werd vrijdagavond een man gearresteerd. In zijn auto trof de politie 60 kilogram lachgas aan.


De politie zag rond 21.00 uur een automobilist in de richting van Vlissingen rijden. Bij de politie was bekend dat hij eerder lachgas in de randstad had gehaald en dat in zijn woonplaats Terneuzen had verkocht. De auto werd bij een benzinestation aan de kant gezet.

In de auto lagen dertig drukhouders met in totaal 60 kilo lachgas. De man (23) werd aangehouden en voor verhoor naar een politiebureau gebracht. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt omdat hij niet voldeed aan de regels voor het transport van gevaarlijke stoffen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anton ADR (26-9-2020 om 16:32)
@ John.... De boete voor deze overtreding, is een lachertje haha
Fred (26-9-2020 om 16:10)
nou John, ik de kat dat wel mee zal vallen. Krijgt dus alleen een boete voor verkeerd transport.. En de winstmarge op die rotzooi, is erg hoog. Vanavond rijdt hij vast weer naar Rotterdam voor een nieuwe lading.
mar (26-9-2020 om 14:54)
Inderdaad, mag niet zonder vergunning en dacht dat ze het voor de particulier gingen verbieden. Levensgevaarlijk dat spul.
john (26-9-2020 om 12:02)
Het lachen zal hem wel vergaan