Weerbericht:
Buien, langs de kust veel wind. Overdag later droger. Woensdag grijs en kil
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Bromfietser aangereden na botsing auto's

Toegevoegd: 02-10-2020, 13.17 uur
Bromfietser aangereden na botsing auto's
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is donderdagmiddag een bromfietsster aangereden na een kop-/staartbotsing tussen twee auto’s. Geen van de betrokkenen raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 16.10 uur toen de drie betrokkenen over de Schependijk in de richting van de Kennedylaan reden. De bromfietsster, een 17-jarig meisje uit Philippine, stopte ter hoogte van de Beurtvaartkade om linksaf te slaan, de Grenulaan op. De bestuurder van de voorste auto, een 27-jarige man uit Terneuzen, stopte. De 28-jarige Goesenaar die hier achter reed, kon echter niet meer op tijd remmen. De twee auto’s reden achterop elkaar en hierdoor raakte het voorste voertuig de brommer.

Het meisje kwam door de botsing ten val maar ze liep volgens de politie geen noemenswaardige verwondingen op. Alle voertuigen liepen schade op. De betrokkenen hebben de schade onderling afgehandeld, zo laat de politie weten. Er was geen indicatie voor alcohol- en/of drugsgebruik.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750