Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Pakketjes met vermoedelijk drugs aangespoeld

Toegevoegd: 06-10-2020, 16.04 uur - Update: 06-10-2020, 16.06 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Op een strand bij Borssele is dinsdagmiddag een flink aantal pakketjes met daarin mogelijk drugs aangetroffen. De omgeving is afgezet.


De ingetapete pakketjes, met daarop foto’s van dieren, werden aan het begin van de middag ontdekt. Ze lagen verspreid op het strand. Om hoeveel pakketjes het in totaal gaat, is niet helemaal duidelijk maar op het strand lagen zeker zeven intacte pakketjes van naar schatting 1 kilo per stuk. Op het strand lagen ook verschillende open pakketjes. Later werden nog verschillende andere pakketten gevonden. Om hoeveel kilo het in totaal gaat, is niet bekend.

Na de melding gingen zowel de politie als de douane ter plekke. De douane heeft een flink aantal pakketjes veiliggesteld. Het strand is afgezet omdat de plaats niet veilig zou zijn voor omstanders. Momenteel wordt onderzoek gedaan naar de herkomst van de pakketjes. De douane gaat ervanuit dat er verdovende middelen in de pakketjes zitten, maar dat moet nog definitief worden vastgesteld.

Later meer


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (6-10-2020 om 16:49)
Ook weer aan de onderkant van een schip gezeten!? En los gekomen. Vissen straks stoned zeker.
Cookie-instellingen beheren