Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Auto rijdt tegen boom Turfkaai Middelburg

Toegevoegd: 12-10-2020, 00.34 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Turfkaai in Middelburg is zondagavond een personenauto tegen een boom gereden. Voor de bestuurster werd een ambulance gewaarschuwd.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 22.55 uur nabij de kruising met de Sint Janstraat. Na de melding kwamen twee politiewagens en een ambulanceteam ter plekke. De bestuurster van de auto is in de ambulance behandeld. Of ze mee moest naar het ziekenhuis, is niet bekend.

De auto, waarvan de beide airbags uit waren geklapt, is opgehaald door een bergingsbedrijf. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (12-10-2020 om 09:55)
Misschien maar goed dat deze mevrouw tegen een boom is gereden. Anders was het waarschijnlijk een duik in het water geworden. De kans dat het dan verkeerd afloopt is nog veel groter.
Cookie-instellingen beheren