Weerbericht:
Af en toe (mot)regen. Morgen overdag droog en af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Motordieven bijna allemaal twintigers

Toegevoegd: 16-10-2020, 13.58 uur
In totaal werden zeven personen aangehouden.
In totaal werden zeven personen aangehouden.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - De personen die gisteren werden opgepakt in verband met de diefstal van motoren zijn bijna allemaal twintigers uit de gemeenten Middelburg en Vlissingen. Dat heeft de politie vanmiddag bekendgemaakt.


De eigenaar van de motoren, die kort daarvoor bij hem gestolen waren, zag de voertuigen in het buitengebied van Vlissingen-Oost rijden. Hij belde de politie en agenten zetten het gebied vervolgens met meerdere eenheden dicht. Kort achter elkaar konden zo in het gebied verschillende verdachten worden aangehouden, onder meer bij de Landlustweg in Nieuwdorp.

Mede dankzij de inzet van een politiehond die een geurspoor oppikte konden in eerste instantie vier mannen worden opgepakt. Uiteindelijk zijn zeven verdachten aangehouden. Het gaat om vier mannen uit Vlissingen (20, 22, 24 en 28 jaar oud), twee mannen uit Middelburg (23 en 32 jaar oud) en een 49-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

In totaal zijn drie crossmotoren in beslag genomen.  Een van de motoren was volgens de politie betrokken bij een aanrijding met een automobilist op de Boomdijk bij Nieuw- en Sint Joosland. Bij de botsing raakte niemand gewond. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.P. (16-10-2020 om 14:12)
mooi werk politie