Weerbericht:
Rustig najaarsweer. Vandaag vooral in het noorden grijs. Morgen veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie na achtervolging gestolen auto

Toegevoegd: 21-10-2020, 11.49 uur
Arrestatie na achtervolging gestolen auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Na een achtervolging heeft de politie vannacht in Middelburg een man aangehouden. Vermoedelijk bestuurde hij de auto, welke gestolen bleek te zijn bij een woninginbraak.


Surveillerende agenten die over de Leliëndaalseweg reden, merkten rond middernacht een auto op die hen met hoge snelheid tegemoet kwam. De agenten keerden hun voertuig en zetten de achtervolging in. Het voertuig werd even later leeg aangetroffen op de Volderijlaagte. Uit onderzoek bleek dat de auto op dinsdagmorgen was gestolen. Inbrekers hadden in een woning aan het Breugelplantsoen in Vlissingen ingebroken en waren er onder andere met de auto vandoor gegaan.

Na het aantreffen van de auto werd de omgeving afgezet. Na enkele minuten werd een 25-jarige man uit Vlissingen gearresteerd. Bij de zoektocht werd ook nog een politiehond ingezet. Deze vond de sleutels van de auto. De Vlissinger is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij wordt vandaag verhoord.

De auto is opgehaald door een bergingsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750