Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 50 km

Man mee naar bureau na botsing Westkapelle

Toegevoegd: 21-10-2020, 20.18 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Bij een aanrijding in Westkapelle zijn vanavond twee personenauto’s beschadigd geraakt bij een aanrijding. Niemand raakte gewond. Eén persoon is door de politie meegenomen.


Eén van de auto’s reed rond 19.15 uur tegen het andere voertuig. Dat gebeurde nabij de kruising van de Noordstraat en de Molenwal. Voor één van de betrokkenen werd een ambulance gewaarschuwd maar uiteindelijk bleek er niemand mee te hoeven naar het ziekenhuis. De beide auto's liepen schade op. Er was ook sprake van een lekkage.

De politie heeft een man meegenomen naar het politiebureau nadat even daarvoor een blaastest was afgenomen. Of de man ook daadwerkelijk onder invloed van alcohol was, is niet bekend. De schade zal onderling worden afgehandeld.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren