Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Man vast in modderige sloot bij Ritthem

Toegevoegd: 25-10-2020, 15.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

RITTHEM - De hulpdiensten zijn zondag halverwege de middag toegesneld nadat bij Ritthem iemand vast was komen te zitten in een laag modder in een sloot.


Het incident bij de Welzingseweg werd rond 14.25 uur gemeld. Zowel de politie als de brandweer zijn met spoed ter plaatse gestuurd om hulp te verlenen. Zij waren snel ter plekke en konden de man veilig op de kant halen. Hij was aanspreekbaar toen de hulpverleners arriveerden.

Hoe de man precies in de problemen is gekomen, is nog niet duidelijk. Mogelijk is hij met zijn fiets ten val gekomen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (26-10-2020 om 16:00)
Fred stoof, 100% gelijk. Gewoon stom. Ik had nog niet eens gezien. Iedereen volgt maar als makke schapen...
Nora (26-10-2020 om 12:34)
Nou Loes ik help je even uit de droom dit is een verharde weg en dat is elk jaar hetzelfde drama wordt nooit schoongemaakt door deze boer
P (26-10-2020 om 12:16)
@Fred stoof, niks mis mee, volgens mij is onze lucht mede veroorzaker. Spetters vliegen meters ver met dit weer. Of hoe verklaar jij dat mensen in kleine Afrikaanse krottenwijkjes dit virus hebben gekregen? Zijn die ook bezocht door Chinese vleermuis eters. Gewoon opdoen en je aan de regels houden.
Zeeuwse Showride (26-10-2020 om 11:43)
@Fred Stoof............. Door figuren als jij komt die volledige lockdown er binnenkort. Als je zo dicht op elkaar staat is een mondkapje ook in de buitenlucht zeker wel nuttig
Gaanweweer (26-10-2020 om 11:15)
Nee, Fred Stoof. Dankzij al die mensen die het allemaal beter weten, doordat ze zichzelf zo goed informeren, is het virus weer opgelaaid. We hebben duidelijk laten zien dat voor onszelf denken niet werkt. En nou gewoon doen wat er van je gevraagd wordt, graag!
Ja-Ja (26-10-2020 om 06:13)
Op z'n weg ,met veel modder en gaten, is het beter niet te gaan fietsen. Of Meneer moest daar ergens zijn. Sterkte ,Meneer.
Cookie-instellingen beheren