Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diensthond ingezet bij arrestatie Nieuw- en Sint Joosland

Toegevoegd: 30-10-2020, 13.03 uur
Diensthond ingezet bij arrestatie Nieuw- en Sint Joosland
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - De politie heeft donderdagavond in Nieuw- en Sint Joosland een diensthond ingezet bij een arrestatie.


Volgens de politie moest een verdachte worden aangehouden. Om dit mogelijk te maken werd diensthond Paco ingezet als dreigmiddel, zo laat het team surveillancehonden van de politie weten op social media.

De persoon in kwestie werd opgepakt vanwege bedreiging, huisvredebreuk en vernieling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
optimist (30-10-2020 om 17:41)
@ Jaap Ook helemaal mee eens, alleen......waar laat je het uitschot?
een inwoner (30-10-2020 om 16:15)
HElemaal met Jaap eens .Ik hoef hier niets aan toe te voegen .
Jaap (30-10-2020 om 14:32)
Helaas is Zeeland tegenwoordig steeds meer vervuild met uitschot in alle soorten en maten, zelfs in sommige dorpen. Gemeentes, woningcorporaties enz. zitten te slapen en hebben geen idee wie er binnenkomt, tot dat het te laat is zoals in Dauwendaele, met een veel te late en softe aanpak door Aalbers en zijn trawanten die alles relativeren. Ga eens met de bezem door de provincie en geef het woonplezier terug aan de goedwillende, die gelukkig nog in de meerderheid zijn.
Cookie-instellingen beheren