Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs ingenomen na rit onder invloed

Toegevoegd: 01-11-2020, 16.07 uur
Rijbewijs ingenomen na rit onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een verkeerscontrole op de Kinderdijk in Axel heeft de politie dit weekeinde het rijbewijs van een 40-jarige automobilist ingenomen. Hij had onder invloed van alcohol gereden.


De 40-jarige bestuurder (woonplaats niet bekend) blies bij een blaastest op straat een 'F', wat duidt op alcoholgebruik. De man werd meegenomen naar het politiebureau zodat een uitgebreide ademanalyse gedaan kon worden. Hij blies hierbij een waarde van 700 Ug/l, ruim drie keer meer dan de toegestane 220 Ug/l.

Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. De gebruikershoeveelheid hennep die hij bij zich had werd door de politie in beslag genomen. De drugs zullen worden vernietigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren