Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Jerrycans met mogelijk drugsafval ontdekt

Toegevoegd: 04-12-2020, 14.57 uur
Jerrycans met mogelijk drugsafval ontdekt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WAARDE - In een droge sloot aan de Vroonweg in Waarde zijn donderdagavond 50 jerrycans met daarin mogelijk drugsafval aangetroffen. Dat meldt de politie.


De jerrycans werden rond 22.30 uur gevonden door passanten. Na de melding gingen zowel de brandweer als de politie ter plekke. De brandweer deed metingen en hieruit bleek dat de jerrycans niet lekten en er geen gevaar was voor de omgeving.

Het waterschap Scheldestromen werd in kennis gesteld over de vondst en heeft het opruimen van de jerrycans voor haar rekening genomen. De politie stelt een onderzoek in naar de inhoud en herkomst van de gedumpte jerrycans.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren