Weerbericht:
In de kustprovincies mist en bewolking, elders zon
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Auto in de sloot Kamperland, bestuurder spoorloos

Toegevoegd: 04-12-2020, 23.47 uur
Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.
Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

KAMPERLAND - De hulpdiensten zijn vanavond uitgerukt voor een melding van een ongeluk bij Kamperland. De bestuurder van de auto is er na het ongeluk vandoor gegaan.


Rond 20.10 uur werd er een personenauto aangetroffen in een sloot naast de Baas Huisweg ter hoogte van de Jan Taksweg. Een ambulance is ter plaatse gekomen, maar volgens de politie is er geen bestuurder aangetroffen.

Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. De politie doet verder onderzoek naar wie de bestuurder is geweest van de auto.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (6-12-2020 om 10:16)
Waarschijnlijk iemand die teveel alcohol gedronken heeft..
P (5-12-2020 om 11:43)
Wat moet je dan? In de kou gaan staan wachten als je tel het niet meer doet en dergelijke. Ding ligt daar goed, het is immers een boere mest wagen.
Cookie-instellingen beheren