Weerbericht:
Winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 66 km

Mannen met auto te water in Terneuzen

Toegevoegd: 07-12-2020, 15.31 uur
Mannen met auto te water in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij de Massagoedhaven in Terneuzen is vanochtend een auto met daarin twee personen te water geraakt. De twee raakten niet (ernstig) gewond.


De mannen, afkomstig uit Rotterdam, waren aan het werk bij overslagbedrijf Ovet toen ze vanaf de kade bij de Noorwegenweg in het water reden. Na de melding, rond 06.40 uur, werden onder meer brandweerduikers opgeroepen maar de komst hiervan bleek niet nodig te zijn.

Volgens een politiewoordvoerder konden de mannen zelf uit het voertuig komen en vervolgens op de kade klimmen. Eénmaal op de kant zijn ze onder een warme douche gezet. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om de auto te takelen. Over de oorzaak van het ongeluk is volgens de politie nog niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bas (7-12-2020 om 17:36)
gelukkig geen slachtoffers , ,
Cookie-instellingen beheren