Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw aangehouden vanwege gevaarlijk rijgedrag

Toegevoegd: 22-12-2020, 18.00 uur
Vrouw aangehouden vanwege gevaarlijk rijgedrag
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de A58 bij Kapelle heeft de politie dinsdagmiddag een vrouw aangehouden die even daarvoor "zeer gevaarlijk rijgedrag" had vertoond.


Een politiewoordvoerder meldt dat over het rijgedrag van de automobiliste meerdere meldingen binnenkwamen. Nabij de afslag Vierwegen bij Kapelle kon de vrouw worden aangehouden. Ze is vervolgens overgebracht naar een politiebureau. Daar wordt momenteel uitgezocht waarom de vrouw zo gevaarlijk reed.

De automobiliste veroorzaakte ook schade, maar hoeveel precies is nog onduidelijk. "Hoogstwaarschijnlijk heeft de vrouw schade veroorzaakt aan de vangrail. Er is in elk geval ook een personenauto met de auto van de vrouw in aanraking gekomen", zo vertelt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Getuige (22-12-2020 om 19:08)
Het is een wonder dat er niemand gewond geraakt is. De auto kwam ik al slingerend tegen aan Halsteren. De bestuurder is meerdere keren door de berm gereden en weer de weg op. het was wachten tot het mis ging. Zenuwslopend hebben we er achter gereden tot de politie haar na onze melding gevonden had. En ze het stop teken negeerde. Knap gehandeld van de politie.
Cookie-instellingen beheren