Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe regen. Morgen perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

GGD verzet testafspraken vanwege storm Bella

Toegevoegd: 27-12-2020, 10.06 uur
De afspraken vinden nu plaats bij de XL-testlocatie in de Zeelandhallen.
De afspraken vinden nu plaats bij de XL-testlocatie in de Zeelandhallen.
© Foto: GGD Zeeland
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - GGD Zeeland verzet alle afspraken van mensen die vandaag in Vlissingen op het coronavirus zouden worden getest. Dit vanwege storm Bella die momenteel over ons land trekt.


Iedereen die zondag in de teststraat bij het ziekenhuis in Vlissingen getest zouden worden op corona, kan vandaag terecht in de XL-testlocatie in de Zeelandhallen aan het Da Vinciplein 1 in Goes, zo laat de GGD weten.

De Zeeuwse brandweer is vandaag al verschillende keren uitgerukt voor stormmeldingen. Nog tot 15.00 uur vanmiddag moet rekening worden gehouden met zware windstoten van 75 tot 90 kilometer per uur. Aan zee kunnen de windstoten nog iets sterker zijn, tot circa 100 kilometer per uur.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
michel de koning (28-12-2020 om 18:08)
je snapt toch nog steeds niet dat mensen in een hal staan terwijl er voertuigen binnen rijden. de uitlaatgassen zijn CMR stoffen dus kankerverwekkend.
Bram (28-12-2020 om 12:13)
Ze kunnen je niks verplichten en al zeker niet ontslaan. Wel bij klachten thuis blijven. Zal je baas niet leuk vinden bij elke snotneus maar dat is wat ze willen toch. Succes laat je niet gek maken moeder!
Moeder (27-12-2020 om 17:10)
Hihi Bram.. Ikzelf ben banger voor de maatregelen.. Kan m'n baan kwijtraken, omdat ik me niet wil laten testen bij een snotneus en paar keer niezen. Belachelijk. En dat vaccin niet ik ook niet.. Een ander mag mijn prik, aardig hè???
Bram (27-12-2020 om 10:38)
Dus nu is een strom bella ineens gevaarlijker dan een killer virus haha.
Cookie-instellingen beheren