Weerbericht:
Af en toe regen, in het noordoosten vanochtend (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man opgepakt voor diefstal AED in Vlissingen

Toegevoegd: 03-01-2021, 17.46 uur
Man opgepakt voor diefstal AED in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft zondagmorgen een 47-jarige man uit de gemeente West Maas en Waal aangehouden voor de diefstal van een AED in Vlissingen.


De aanhouding vond rond 11.00 uur plaats. De man had even daarvoor een AED gestolen aan de Van Hogendorpweg. Volgens de politie maakte de man een verwarde indruk omdat hij mogelijk onder invloed was.

Ter beoordeling is de GGD ingeschakeld. De man is vastgezet in een politiecellencomplex en zal worden verhoord over de diefstal.

 

 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria Wilbrink (4-1-2021 om 13:03)
Diefstal is zeker een poging dood door schuld maar de daders zijn te vaak niet te vinden. daarom is een alarm op deze AED belangrijk.
P (4-1-2021 om 10:08)
Diefstal? Lijkt me ook een poging tot... je steelt niet zomaar een tasje ergens maar dit apparaat kan levens redden.
Ria Wilbrink (4-1-2021 om 09:57)
Er is werkelijk een race om deze levensreddende AED te stelen. is de oplossing mogelijk als de AED er uit genomen word er een alarm af gaat? net zo als er brand ik hoop op een of andere oplossing. want deze AED zijn duur.
Cookie-instellingen beheren