Weerbericht:
Veel zon en droog, maandag landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Jongen (14) gewond bij steekpartij Oost-Souburg

Toegevoegd: 09-01-2021, 17.47 uur - Update: 09-01-2021, 20.09 uur
Jongen (14) gewond bij steekpartij Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Een 14-jarige jongen is vrijdagavond in zijn woonplaats Oost-Souburg gewond geraakt bij een steekpartij. De politie is nog op zoek naar de dader.


Het steekincident vond tussen 20.30 en 21.00 uur plaats in een brandgang tussen de Kanaalstraat en de Poortugaalstraat. De dader rende weg in de richting van het NS-station nadat hij de tiener had verwondt aan zijn been. De dader was volgens de politie ongeveer 1.80 meter lang en volledig in het zwart gekleed. Hij droeg een zwarte Nick Tech broek. Verder droeg hij een zwarte jas met capuchon van The North Face, zwarte handschoenen en een zwarte bivakmuts.

De politie hoopt op tips die leiden naar een verdachte.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (10-1-2021 om 19:29)
Een huidskleur zou ook helpen in een dader beschrijving denk ik , en dit is niet racistisch bedoeld voordat de azijnpissers er aanstoot aan nemen.
Peter P. (10-1-2021 om 10:43)
Lijkt op de omschrijving van een inbreker, las dat er veel ingebroken wordt omgeving Kanaalstraat. Souburg is niet meer zo veilig er spookt 's-nachts veel duister volk rond. Loop soms heel laat nog buiten met de honden, zie dan geen politie maar wel zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. De politie kan niet overal tegelijk zijn, maar met 17-23000 agenten op straat is het in Zeeland maar dun gezaaid.
Danny (10-1-2021 om 09:23)
The bloods en the crips weer bezig?
Cookie-instellingen beheren