Weerbericht:
Vooral in het noorden en uiterste zuiden mist, overdag geleidelijk zonnig
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Twee aanhoudingen na hennepvondst Arnemuiden

Toegevoegd: 17-01-2021, 09.02 uur
Tegen de verdachten zal proces-verbaal worden opgemaakt.
Tegen de verdachten zal proces-verbaal worden opgemaakt.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - De politie heeft gisteravond in Arnemuiden ruim één kilo hennep gevonden en in beslag genomen.


Na een melding van een bezorgde burger ging de politie polshoogte nemen. Er werden tientallen zakjes met hennep gevonden. Twee personen werden aangehouden en overgebracht naar een cellencomplex.

Tegen de verdachten zal proces-verbaal worden opgemaakt. De hennep is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (19-1-2021 om 10:48)
Ik ben helemaal geen betweter aangezien ik wel eens een joint heb gerookt en er dus een oordeel over kan vellen, je bent het gewoon niet met mij eens omdat ik niet met jullie meeloop qua mening. Jammer dan is echt jullie probleem wat meer over jullie zegt dan over mij! Ik wil niet eens bij zulke vervelende mensen horen die andere meningen niet accepteren of dulden en betreffende personen dan maar gaan demoniseren! Bange mensen noem ik dat, maar denk maar niet dat ik er vanonder de indruk ben of door zal veranderen, nooit!
Mijn mening (19-1-2021 om 08:09)
@ betweter timsalabim, Ik hoop dat u snel in die wereld verzeild raakt zodat u kan ervaren wat voor ellende het veroorzaakt. Klinkklare onzin wat u uitkraamt.
Timsalabim (18-1-2021 om 18:37)
Wat een onzin weer, verdovende middelen verzieken de maatschappij helemaal niet; althans deze weed niet.... Zullen wij dan de coffeeshops dan ook maar sluiten? En het is gewoon bewezen door mensen die veel slimmer zijn dan “klaas vaak” dat weed geen “step up” drugs is.... Ik kan gewoon echt zien dat je het nog nooit gedaan hebt; anders maak je zulke oordelen niet. En hoe kan je uberhaubt oordelen over iets waar je geen ervaring mee hebt maar enkel kent van “horen en zeggen”?? Pfffff
Marco (18-1-2021 om 11:23)
@Ronald Bos, met zo'n instelling gaat het juist fout. Waar trek je de grens? Gewoon duidelijke grens stellen en hard optreden. Alleen op die manier is het duidelijk en weten zulke lui waar ze aan beginnen. Daarbij, dit is voor verkoop bestemd dus sowieso keihard aanpakken en inkomstenbelasting laten betalen. Dat moeten wij eerlijke mensen ook...
Klaas vaak (17-1-2021 om 23:30)
Ben blij dat die zooi van de straat is! Verdovende middelen verzwakken en verzieken de samenleving. Helaas is het zo dat als je er aan begint het vaak van kwaad tot erger gaat. Stront trekt vliegen aan en deze 2 zijn de vliegen. Ik denk dat jullie ouders heel trots zijn dat ze ineens deel uitmaken van deze ellende, succes.
Karl (17-1-2021 om 23:09)
Keurig opruimen die handel.
Cookie-instellingen beheren