Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Woningen ontruimd vanwege gaslek Vlissingen

Toegevoegd: 18-01-2021, 16.20 uur
Meerdere woningen werden uit voorzorg ontruimd.
Meerdere woningen werden uit voorzorg ontruimd.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Vanwege een gaslekkage bij een appartementencomplex aan het Pablo Picassoplein in Vlissingen zijn daar vanmiddag enkele woningen ontruimd.


Het gaslek werd rond 13.45 uur gemeld. Hierop werd de brandweer met spoed ter plekke gestuurd. Omstreeks 14.10 uur werd besloten te ontruimen en daarom werd opgeschaald naar middel-hulpverlening. Dit zorgde voor de inzet van een tweede brandweerwagen. Ook werden verschillende politieagenten en een officier van dienst geneeskundig opgetrommeld.

Energiebedrijf Enduris meldt op haar website dat minder dan 25 aansluitingen zijn getroffen. DNWG is ingeschakeld om het lek te dichten.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren