Weerbericht:
Heldere nacht, in het noorden ook mist en laaghangende bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist met wapens op zak rijdt tegen verkeersbord

Toegevoegd: 29-01-2021, 18.05 uur
Automobilist met wapens op zak rijdt tegen verkeersbord
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie arresteerde donderdagochtend een 31-jarige man uit Terneuzen. Hij bleek te rijden met een geschorst rijbewijs, had een mes en een vuurwapen op zak en had mogelijk drugs gebruikt.


De agenten reden rond 10.00 uur over de Wielingenlaan in Terneuzen. Hier stond een auto met schade tegen een verkeersbord. De bestuurder stond ernaast. De politie nam vervolgens een blaas- en een speekseltest bij de man af. De speekseltest reageerde hierop positief. Dit gaf een indicatie voor mogelijk drugsgebruik. 

Hiernaast bleek het rijbewijs van de verdachte tijdelijk geschorst. Hierop werd hij aangehouden. Tijdens de fouillering stuitten de agenten op een mes en een vuurwapen. Beide wapens zijn in beslag genomen. De man zit nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (6-2-2021 om 10:38)
Word niks gezegd over die 50piek die de politie uit zijn portemonnee heeft gehaald ook geenbonnetje apart...
Cookie-instellingen beheren