Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 70 km

Twee jongens gearresteerd voor stelen racefiets

Toegevoegd: 01-02-2021, 10.08 uur
Twee jongens gearresteerd voor stelen racefiets
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie heeft zondagmiddag rond 16.30 uur op de Sloeweg in Vlissingen twee 16-jarige jongens gearresteerd voor het stelen van een racefiets uit een container van een sportvereniging.


De politie ontving een melding dat een racefiets uit een container aan de Olympiaweg zou worden gestolen. Toen de agenten ter plaatse gingen, zagen zij even later twee jongens bij de racefiets op het fietspad bij de Sloeweg. Omdat de twee zestienjarige Vlissingers aan het signalement voldeden, werden zij aangehouden.

De politie doet onderzoek naar de eigenaar van de fiets.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nn (1-2-2021 om 22:58)
ik ben het niet eens met de zeeuw .De jongens moeten van iemand anders spullen afblijven.
Michel (1-2-2021 om 11:16)
Ach, arme dieven .Maar wees gerust hoor, jullie zijn snotneuzen dus meneer de rechter zal een HALT strafje opleggen. Wel even tegen de rechter zeggen, wat we gedaan hebben komt door de corona!!!!!!!!.
zeeuw (1-2-2021 om 10:42)
Laat de ouders maar goed betalen. Die zijn verantwoordelijk daarvoor.
Cookie-instellingen beheren