Weerbericht:
Op de meeste plaatsen droog, in het zuidoosten kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist heeft drugs en bijna 1.000 euro bij zich

Toegevoegd: 02-02-2021, 20.16 uur
De officier van justitie legde de man een taakstraf van 120 uur op.
De officier van justitie legde de man een taakstraf van 120 uur op.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - Een automobilist uit Zoetermeer is maandagavond door politieagenten van het team Oosterscheldebekken aangehouden omdat hij bijna 1.000 euro cash, hasj en hennep bij zich had. Hij heeft een taakstraf opgelegd gekregen.


Agenten controleerden de auto van de man omdat bekend was dat de eigenaar van het voertuig een ingevorderd rijbewijs had. Tijdens de controle kon de bestuurder geen geldig rijbewijs en ook geen identiteitskaart tonen. Ook bij fouillering werd geen identiteitskaart aangetroffen.

Bij de man vond de politie wel 978 euro aan contant geld, 104 gram hasj en 786 gram hennep. De automobilist werd vervolgens aangehouden voor het bezit van softdrugs. Hij werd overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en is daar vandaag verhoord door de recherche.

De verdachte heeft het bezit van de drugs bekend. De officier van justitie legde vervolgens een taakstraf van 120 uur op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (2-2-2021 om 21:26)
daar zal hij van onder de indruk zijn zeg
Cookie-instellingen beheren