Weerbericht:
Heldere nacht, in het noorden ook mist en laaghangende bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man drie keer bekeurd na achtervolging

Toegevoegd: 04-02-2021, 00.22 uur
Man drie keer bekeurd na achtervolging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft vanavond op Walcheren een man aangehouden. Deze ging er vandoor toen de politie hem staande wilde houden.


Waar de staande houding plaats vond is niet bekend gemaakt. Nadat de politie de man wilde controleren ging deze er op de fiets vandoor. Agenten hebben te voet de achtervolging ingezet en konden hem aanhouden.

De man kreeg drie bekeuringen. Het gaat hierbij om het overtreden van de avondklok, het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs en het fietsen zonder verlichting.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (5-2-2021 om 08:30)
Dit had ook één boete kunnen zijn. Dit noem ik iemand financieel uitkleden, de bizarre hoge boetes staan niet in verhouding tot.
Cookie-instellingen beheren