Weerbericht:
Enkele mistbanken. Overdag in de kustgebieden lage bewolking, elders zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Gemeente Tholen sluit drugspand Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 15-02-2021, 10.12 uur
Gemeente Tholen sluit drugspand Sint-Maartensdijk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

SINT MAARTENSDIJK - Burgemeester Sijbers van de gemeente Tholen heeft een woning in Sint Maartensdijk gesloten nadat er in december soft-en harddrugs zijn gevonden. De woning wordt nu voor drie maanden verzegeld.


De politie viel in december vorig jaar de woning aan de Rozenstraat binnen. Vervolgens troffen de agenten 2.531 gram softdrugs en 89 gram harddrugs aan. Daarom heeft burgemeester Sijbers besloten de woning in Sint-Maartensdijk voor drie maanden te verzegelen.

Het besluit is genomen op grond van het zogenaamde Damoclesbeleid. Dit beleid is in 2017 vastgesteld omdat hennepkwekerijen voor overlast en een onveilige buurt zorgden. Door dit besluit mogen burgemeesters drugspanden sluiten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren