Weerbericht:
Winterse buien, later droger. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Terneuzense opgepakt na straatroof Bergen op Zoom

Toegevoegd: 02-03-2021, 17.37 uur
Terneuzense opgepakt na straatroof Bergen op Zoom
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft maandagmiddag een vrouw uit Terneuzen aangehouden in verband met een straatroof in Bergen op Zoom. De vrouw probeerde een bejaarde vrouw van haar portemonnee te bestelen. Twee omstanders konden haar echter tegenhouden.


De beroving gebeurde gisteren rond 15.30 uur in de Van Assendelftstraat in Bergen op Zoom. Het 90-jarige slachtoffer uit Bergen op Zoom had boodschappen gedaan en liep achter een rollator. De 40-jarige dief uit Terneuzen pakte plotseling de tas van de hoogbejaarde vrouw, pakte de portemonnee eruit en gaf de tas terug. Hierop ging ze er met de portemonnee op zak vandoor richting de Van der Goesstraat. Ze liep hierbij echter recht in de armen van twee voorbijgangers.

Het tweetal pakte de dievegge vast en pakte ook gelijk de portemonnee van haar af. De Terneuzense probeerde zich nog te verzetten door te schoppen en te slaan maar ze kon niet voorkomen dat de voorbijgangers haar aan de politie konden overdragen. De 40-jarige vrouw uit Terneuzen is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Ze werd maandagavond verhoord en zit nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Biggetje (3-3-2021 om 09:23)
Het beroven van iedereen is laag bij de grond. Maar zeker oudere is beneden pijl.
Mar (3-3-2021 om 01:44)
Nou inderdaad Willem, met naam en toenaam bekend maken deze tante! Wat een laag misselijk makend mokkel!
willem (2-3-2021 om 18:23)
een hoogbejaarde beroven--hoe laag moet je dan zijn. zet haar foto maar op het net.
Cookie-instellingen beheren