Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Politie doorzoekt hotel in Aardenburg in fraudeonderzoek

Toegevoegd: 09-03-2021, 09.48 uur
Door: Manfred Berrevoets

AARDENBURG - Politie en justitie hebben vanmorgen is het kader van een fraudeonderzoek twee mannen aangehouden. Daarnaast worden er op meerdere locatie in Zeeuws-Vlaanderen doorzoekingen gedaan.


Bij hotel De Elderschans en een woning, beide aan de Herendreef in Aardenburg, is de politie binnengevallen. In het hotel wordt onderzoek gedaan in een bedrijfsruimte. Hierbij zijn speurhonden ingezet.

De politie is met in totaal vijftig agenten in de panden op zoek naar administratie en datadragers als computers, laptops en usb-sticks. De Elderschans is eigendom van de broers Salar en Sasan Azimi. De broers komen regelmatig in het nieuws vanwege hun flamboyante gedrag en dure auto's.

Agenten hebben in de panden twee mannen aangehouden. Wie de aangehouden mannen zijn, is nog onbekend. De politie komt in de loop van de dag met meer informatie naar buiten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren