Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Broers Azimi vrijgelaten, nog wel hoofdverdachten

Toegevoegd: 12-03-2021, 19.07 uur
Politie en OM gaan de verzamelde informatie analyseren.
Politie en OM gaan de verzamelde informatie analyseren.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

AARDENBURG - Twee hoofdverdachten in een omvangrijk fraudeonderzoek in Aardenburg zijn vrijdag in de loop van de dag vrijgelaten nadat ze verhoord zijn door politie. Verder zijn inmiddels verschillende medeverdachten ook aan de tand gevoeld over hun rol en bijdragen aan het (mede)plegen van hypotheekfraude, witwassen en BIBOB-fraude. De oorspronkelijke tien verdachten blijven allen als verdachte aangemerkt.


Dinsdag vielen politie en OM met 50 medewerkers een woning en een door een van de verdachte gehuurde kamer van een hotel in Aardenburg binnen. Doel was om bewijs te verzamelen in een fraudeonderzoek dat in 2018 is gestart.

Tijdens de doorzoekingen werden informatiedragers zoals computers, telefoons en de bedrijfsadministratie in beslag genomen. Politie en OM gaan samen met specialisten van onder andere FIOD de verzamelde informatie duiden en analyseren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (14-3-2021 om 18:30)
en maar denken dat ze hier braaf hun proces blijven afwachten .droom maar lekker verder
ger (13-3-2021 om 14:01)
mmm is hun paspoort afgepakt of hebben ze er 2 dan beide in beslag nemen.... vraag me af als ze schuldig zijn waar het geld naar toe is en of er sowieso iets terug te halen valt. afijn het zal de maatschappij wel weer veel gaan kosten ben ik bang voor...
bram goeree (13-3-2021 om 13:42)
en nu denken ze dat die braaf in Nederland blijven in afwachting van hun proces .droom maar lekker verder .
Jwt (13-3-2021 om 13:29)
Lekker bezig met 50agenten en daarna na paar dagen vrije voeten
Cookie-instellingen beheren