Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, morgen toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Politie Kapelle ontdekt wietkwekerij in aanbouw

Toegevoegd: 15-03-2021, 21.53 uur - Update: 16-03-2021, 10.03 uur
Politie Kapelle ontdekt wietkwekerij in aanbouw
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KAPELLE - De politie heeft maandag een hennepkwekerij in aanbouw ontdekt. In een bedrijfspand op industrieterrein Smokkelhoek in Kapelle vonden de agenten benodigdheden voor de kwekerij.


De politie kwam de kwekerij op het spoor door een samenwerking met de verhuurder en de makelaar. Toen de agenten het gebouw in gingen, kwamen ze een aanhanger met kweekbenodigdheden tegen. In de aanhangwagen zaten onder meer lampen, bloempotten en afzuigingssystemen. Ook was er volgens de politie een afgetimmerde eerste verdieping te zien.

Door de vondst van de spullen vermoedt de politie dat de huurders een hennepkwekerij in het pand wilden bouwen. Ook trof de politie twee personen in het pand aan. De recherche onderzoekt nu in hoeverre er strafbare feiten zijn gepleegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren