Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Man aangehouden na steekpartij Middelburg

Toegevoegd: 30-03-2021, 19.51 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een vrouw is dinsdagavond in Middelburg gestoken door een man. De vrouw is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, de politie heeft één verdachte aangehouden.


De steekpartij vond rond 18.00 uur plaats bij de Topaasplaats in de Edelstenenbuurt. Een man zou de vrouw met glas in het gezicht hebben gestoken. Na de steekpartij was de man gevlucht, de politie kon hem later rond 19.00 uur aangehouden bij het treinstation van Middelburg.

De politie kwam met meerdere eenheden naar de straat in Dauwendaele. Wat precies de reden van de steekpartij was, is nog niet bekend. De politie deed na de confrontatie kort onderzoek in de straat. Hierbij werden stukken glas opgepakt en meegenomen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (3-4-2021 om 09:00)
@jaap. Helemaal mee eens. Goed met de knuppel er doorheen.
Jaap (31-3-2021 om 12:13)
Hoogste tijd dat de gemeente eens schoon schip gaat maken in deze eeuwige probleemwijk, die het aanzien van Middelburg verpest. Ophouden met het onzinnige overleg voeren maar doorpakken en het uitschot hun huis uitzetten, zodat vrijkomende woningen betrokken kunnen worden door normale mensen met fatsoen. Deze slappe houding van de gemeente zie je niet alleen in Middelburg, ook Vlissingen zou eens door moeten pakken na tientallen jaren van gedogen en wegkijken.
Cookie-instellingen beheren