Weerbericht:
Op veel plaatsen bewolkt, maar vooral in het zuid(oost)en later ook zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Personenauto getakeld na botsing bij Kapelle

Toegevoegd: 02-04-2021, 19.49 uur
Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.
Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een aanrijding in Kapelle zijn vrijdag aan het einde van de middag twee personenauto’s beschadigd geraakt. Niemand hoefde naar het ziekenhuis.


De auto’s kwamen rond 18.00 uur met elkaar in botsing bij de kruising van de Noordweg (N670) en de Plasweg. Een ambulanceteam heeft één van de betrokkenen onderzocht maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.

De beide voertuigen liepen schade op. Eén van de wagens moest getakeld worden door bergingsbedrijf De Moor uit Goes. De bestuurster van de andere auto kon zelfstandig haar weg vervolgen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (4-4-2021 om 17:36)
Bewoner, ik hoop dat u dit leest want u heeft het over 30 km en een versmalling in de weg, maar als ik het goed zag is er een doorgaande weg waar men 80 mag rijden en de andere weg op dit kruispunt is een 60 km weg . Als bewoner zou u hier volgens mij toch op de hoogte moeten zijn van deze situatie . Dus volgende keer graag eerst kijken naar de plaats ,voor dat u commentaar geeft . Dank U wel.
Eric (4-4-2021 om 16:17)
Als bewoner kan ik bevestigen dat het rij gedrag erg asociaal is ! gemeente probeert dat steeds in te dammen met drempels en versmallingen... maar zijn niet bestand tegen de mentaliteit van het dorp ! Ga dan ook zeker verhuizen zodra het kan.
Bewoner (4-4-2021 om 15:32)
Elvira, heeft u iets met dit ongeluk te maken ?
Bewoner (3-4-2021 om 17:35)
Ben het eens met "mijn mening". Regels bestaan er niet in het dorp. Niemand houd zich aan 30klm en willen allemaal als eerste tussen de weg versmalling door. Haast en dan krijg je dit. Begrijp niet goed dat, dit niet benoemd mag worden en waarom iemand zijn mond moet houden en achterlijk is?
Elvira (3-4-2021 om 14:54)
@mijnmening lekker anoniem dit plaatsen, held hoor.. Ken degene die er bij betrokken was en is niet gegaan zoals jij denkt.. Lekker vooroordeel trekken.. Misschien voortaan je grote mond houden zou meer gepast wezen, dan zo’n achterlijk bericht hieronder plaatsen..
@Mijn mening (2-4-2021 om 23:36)
ze rijden daar ook achterlijk !!! te hard.... regels bestaan niet.... en ikke ikke ikke !
Cookie-instellingen beheren