Weerbericht:
Veel zon en droog, maandag landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Auto belandt in sloot Hoedekenskerke

Toegevoegd: 12-04-2021, 11.31 uur
De auto belandde bij Hoedekenskerke in de sloot
De auto belandde bij Hoedekenskerke in de sloot
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

HOEDEKENSKERKE - Een auto is zondagmiddag bij Hoedekenskerke van de weg geraakt en in de sloot beland. Bij het ongeluk is niemand gewond geraakt, de auto moest wel getakeld worden. De bestuurder van de auto is na het ongeluk aangehouden.


Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur op de 's Gravenpoldersestraat bij Hoedekenskerke. De automobilist verloor de macht over het stuur en schoot van de weg af. Uiteindelijk belandde de bestuurder met de auto in de sloot naast de weg. De 30-jarige bestuurder van de auto belde na het ongeluk meteen een berger, maar verliet vervolgens de plek van het ongeval om richting Hoedekenskerke te lopen. Toen de politie de man aantrof, roken de agenten een alcohollucht.

De man uit Kortgene wilde in eerste instantie niet meewerken aan de alcoholtest en reageerde volgens de politie agressief naar de agenten. Ook toen hij gevorderd werd om een alcohol-en speekseltest af te laten nemen, weigerde hij. Hierop werd de man aangehouden voor het verlaten van de plaats van het ongeval en het vermoedelijk rijden onder invloed van alcohol en drugs. Ook werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Toen de bestuurder dit hoorde, wilde hij wel meewerkeren aan de testen. Echter was hij toen te laat waardoor hij mee moest naar het bureau. Rond 20.45 uur werd de man weer vrijgelaten, alleen wel met een algeheel rijverbod voor 24 uur op zak. In die 24 uur mag hij geen enkel voertuig besturen. Bij het ongeluk is de man niet gewond geraakt, ook zijn er geen andere weggebruikers gewond geraakt. De auto moest door bergingsbedrijf Bek uit Hoedekenskerke uit de sloot getakeld worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (13-4-2021 om 10:59)
Marcel, iemand die dronken is gelukkig dat het zo is geëindigd en niet aan anderen schade, die hoeft voorlopig niet meer te rijden. Schade niet vergoed en een fikse boete, alcoholcursus.
Marcel de Bruijn (12-4-2021 om 15:31)
Weer veel te hard gereden waarschijnlijk.
Cookie-instellingen beheren