Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, zaterdag bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Auto in de sloot na ongeluk bij Nisse

Toegevoegd: 22-04-2021, 19.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

NISSE - Bij een botsing in Nisse is vanavond één persoon gewond geraakt. De automobilist kwam na het ongeluk met zijn auto in de sloot tot stilstand.


De aanrijding gebeurde rond 18.00 uur op de Kruiningenpolderweg ter hoogte van de Krommezandweg. Door nog onbekende oorzaak kwam er een bestelbus in botsing met een personenauto. Na de botsing belandde de personenauto in de sloot.

De inzittende van de auto is ter plaatse behandeld in een ambulance en overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bestelbus bleef, voor zover bekend, ongedeerd. De politie heeft de situatie ter plekke vastgelegd waarna er een bergingsbedrijf is opgeroepen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (26-4-2021 om 13:39)
son wat nou ongedierte kun je wel lezen ,ik bedoel of er een hondje in zat voor de dierenambulance ,maar ja ik ken meer ongedierte bij mensen
son (23-4-2021 om 15:46)
@wim ongedeerd is denk wel zoiets als ongedierte dus ja er zaten besies in.
wim (23-4-2021 om 08:24)
zat er ook een diertje in de auto ik hoop dat het diertje ook oke is beterschap voor de bestuurder ook
Cookie-instellingen beheren