Weerbericht:
Wolkenvelden, komende nacht van het zuidwesten uit enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

Jongetje gewond bij botsing met auto Vlissingen

Toegevoegd: 27-04-2021, 18.18 uur
Het jongetje hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Het jongetje hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.
Het jongetje hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de Trompweg in Vlissingen is op Koningsdag aan het einde van de middag een jongetje gewond geraakt toen hij in botsing kwam met een personenauto.


Een personenauto verliet rond 17.15 uur de ondergrondse parkeergarage bij hotel Arion tussen de Boulevard Bankert en de Kenau Hasselaarstraat. Hierbij ontstond een botsing met het jongetje, dat zich vermoedelijk al steppend over de stoep verplaatste.

De verpleegkundige van de toegesnelde ambulance heeft het jongetje uitgebreid onderzocht maar vervoer naar het ziekenhuis bleek uiteindelijk niet nodig. Rond 18.00 uur vertrokken de hulpdiensten weer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (27-4-2021 om 22:27)
Bij zo een overzichtelijke uitrit moeten kleine hekjes worden geplaatst om de voetgangers te beschermen. Nu staat er “het jongetje zich steppend over de stoep verplaatste” hoort er eigenlijk te staan “auto rijd over de stoep en rijd steppend kind op de stoep aan” beide kunnen elkaar niet zien en het kind heeft het besef niet maar al met al blijft het een stoep.
Linda (27-4-2021 om 20:40)
Kleine kinderen he
Cookie-instellingen beheren