Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Politie houdt bestuurder aan voor rijden onder invloed

Toegevoegd: 29-04-2021, 14.12 uur
Politie houdt bestuurder aan voor rijden onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

THOLEN - De politie heeft woensdagmiddag op Tholen een bestuurder van een auto aangehouden. De man wordt verdacht van het rijden onder invloed van alcohol en drugs.


De agenten hielden de 24-jarige man uit Hansweert woensdagmiddag aan op de Nieuwe Postweg in Tholen aan. Hij zou mogelijk onder invloed van drugs en alcohol achter het stuur hebben gezeten.

De politie heeft bloed bij de bestuurder afgenomen voor verder onderzoek. Verder heeft hij een rijverbod opgelegd gekregen. Als de uitslagen van het onderzoek bekend zijn, beslist de officier van justitie wat er verder met de bestuurder gaat gebeuren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (29-4-2021 om 19:15)
Als je nog maar 24 jaar ben wat een prachtige leeftijd is om veel in de maatschappij te halen wat verknoeit jij je leven kerel stop met die rommel en probeer een goede baan te krijgen waar je wat mee kan verdienen
Cookie-instellingen beheren