Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Politie zoekt eigenaar van vermoedelijk gestolen fiets Hulst

Toegevoegd: 03-05-2021, 18.59 uur
De elektrische fiets is vermoedelijk gestolen.
De elektrische fiets is vermoedelijk gestolen.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

HULST - De politie zoekt naar de eigenaar van een vermoedelijk gestolen fiets in Hulst. Eind april werd de fiets achtergelaten op de plek waar een auto werd gestolen.


De elektische fiets van het merk Batavus werd op 26 april achtergelaten op de plek waar een auto werd gestolen. De agenten vermoeden dat de fiets van diefstal afkomstig is. 

De politie heeft de framenummers en andere kenmerken al onderzocht maar voorlopig nog zonder succes. Ook de aangetroffen boodschappen bij de fiets zorgden niet voor de vondst van de rechtmatige eigenaar.

De politie roept de eigenaar of mensen die de eigenaar van de E-bike kennen op om contact op te nemen met de politie. Dat kan via het nummer 0900-8844.

Volgens de politie is de verdachte van de autodiefstal overigens door de Belgische politie aangehouden en verhoord. In afwachting van de rechtszaak is hij voorlopig in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren