Weerbericht:
Wolkenvelden, komende nacht van het zuidwesten uit enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 27 km

Politie houdt man aan die ‘mening wilde uiten’ met middelvinger

Toegevoegd: 05-05-2021, 11.25 uur
Politie houdt man aan die ‘mening wilde uiten’ met middelvinger
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Agenten hebben dinsdag in Vlissingen een 19-jarige man aangehouden voor belediging van de agenten. De man stak zijn middelvinger op naar de dienders.


De man werd rond 20.45 uur aangesproken toen de agenten een aantal auto’s met hoge snelheid voorbij zagen rijden. De auto’s stopten bij een benzinestation aan de President Rooseveltlaan. Tijdens het aanspreken stak de man, die bijrijder in een van de voertuigen was, zijn middelvinger op naar de agenten. Daarop werd hij gevraagd zich te legitimeren en waarom hij zijn middelvinger opstak.

De man verklaarde volgens de politie: ''Ik wil gewoon mijn mening uiten, ik doe dat als ik dat wil.'' Vervolgens is de verdachte aangehouden, tijdens zijn aanhouding bemoeiden enkele omstanders zich met de aanhouding waarbij wat duw- en trekwerk ontstond. Daarbij werd niemand verder aangehouden. De verdachte is op het politiebureau gehoord en met een proces-verbaal op zak enkele uren later in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (9-5-2021 om 11:39)
@Blikje cola; jij vindt dit gedrag gewoon?? Zegt iets over jezelf! Moet deze 19 jarige eens in België doen, leert hij gelijk een wapenstok kennen!
Michel (6-5-2021 om 15:47)
Het wordt wel eens tijd dat die aso´s behoorlijk worden aangepakt.
willem (5-5-2021 om 15:04)
over een aso gesproken. geef de vent de hoogst mogelijke boete en laat hem op eigen kosten een cursus goed gedrag volgen. want je mening geven is toch wel iets anders dan wat hij deed. slecht opgevoed ventje.
Blikje cola (5-5-2021 om 13:31)
Machtsvertoon van de politie. niets meer niets minder.
Mijn mening (5-5-2021 om 13:14)
Heel goed gehandeld door de politie, respect is ver te zoeken bij bepaalde mensen.
Mic (5-5-2021 om 11:31)
Goede zaak , Tijd om weer orde te herstellen
Cookie-instellingen beheren