Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Traumateam ingezet voor melding Baarland

Toegevoegd: 10-05-2021, 20.09 uur
Door: Roland de Jong

BAARLAND - Het team van de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 heeft maandagavond assistentie verleend na een melding van een medische noodsituatie in Baarland. De helikopter landde hiervoor bij de Vierwegen in Kapelle.


Rond 18.40 uur werd een eerste ambulanceteam naar de Zuidpolderdijk in het Zuid-Bevelandse dorp gestuurd. Ruim een half uur later werd ook de traumahelikopter opgeroepen. De helikopter landde niet in Baarland maar bij parkeerplaats Vierwegen bij Kapelle. Hier was een rendez-vous afgesproken met de ambulancedienst.

De patiënt werd uiteindelijk omstreeks 19.30 uur met spoed per ambulance onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis buiten de provincie gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren