Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, later vanavond toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Inbraak bij twee bedrijven Deltahoek Breskens

Toegevoegd: 11-05-2021, 19.31 uur
Inbraak bij twee bedrijven Deltahoek Breskens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De politie doet onderzoek naar de inbraak dinsdagochtend vroeg bij twee bedrijven aan de Deltahoek in Breskens. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie.


De imbraken werden rond 06.00 uur ontdekt maar vermoedelijk werden ze tussen 02.30 en 03.00 uur gepleegd. Bij het eerste bedrijf vernielde(n) de dader(s) een raam. Vervolgens werd het bedrijfspand doorzocht en werd onder meer contant geld weggenomen. Ook bij het tweede bedrijf werd een raam vernield. De inbreker(s) doorzocht(en) ook hier het kantoorgedeelte van het bedrijf.

De bedrijven hebben aangifte gedaan. De politie is een onderzoek gestart naar de twee inbraken. Zo is sporenonderzoek gedaan op de twee locaties. De politie roept getuigen op om zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren