Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Schietpartij Oost-Souburg, drie arrestaties

Toegevoegd: 17-05-2021, 15.31 uur - Update: 17-05-2021, 18.56 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is vanmiddag iemand gewond geraakt bij een schietpartij. De politie heeft inmiddels drie verdachten aangehouden.


Het schietincident vond rond 14.45 uur plaats in of in de omgeving van een woning aan de Iepenstraat. Volgens de politie werd een persoon beschoten en is hij gewond geraakt. De ambulancedienst heeft zich over hem ontfermd. Over de ernst van het letsel is nog niets bekend. Rond 15.25 uur meldde de politie dat toen reeds drie verdachten waren aangehouden in verband met mogelijke betrokkenheid bij het schetincident. De mannen werden aangehouden in Oost-Souburg. "Hun betrokkenheid wordt onderzocht", zo meldt de politie.

Bij de Iepenstraat is een plaats delict ingesteld. De omgeving is afgezet en politiemensen wachten buiten de woning om onderzoek te doen. "De agenten willen de woning doorzoeken maar dat mag niet zomaar. Er wordt contact gezocht met een Rechter-Commissaris, onder zijn of haar leiding mag dat onderzoek dan plaatsvinden", zo legt de politie via Twitter uit. De politie roept ondertussen eventuele getuigen op om zich te melden via 112.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel de Bruijn (18-5-2021 om 08:11)
Het was inderdaad allemaal zo leuk vroeger. Toen gebeurde er nooit wat.
klaar (17-5-2021 om 19:12)
het was allemaal zo leuk, in Nederland, maar helaas heeft bepaalde import van kansenparels , dit toch omzeep geholpen, gelukkig kunnen we nog op de politie , "vertrouwen "
Buurtbewoner (17-5-2021 om 18:43)
Het was hier fijn wonen maar veranderd. De huizen,tuintjes eigenlijk alles wordt armoedig om te zien en ook ik vertrek zodra ik in de gelegenheid ben .Speelveld is een hondenpoepveld gewoon en dan dit soort dingen nog,zonde.
Moeder (17-5-2021 om 18:33)
Zou niet weten waar ik heen zou willen, Loes. Verhuizen is duur en je weet vantevoren vaak niet waar je dan weer tussen komt.
Mijn mening (17-5-2021 om 18:07)
Geef ze allemaal een wapen en stop ze in een zeecontainer, kunnen ze elkaar afschieten, Je moet ook wel een mietje zijn om met een pistool te zwaaien.
Loes (17-5-2021 om 15:59)
Buurtje gaat hard achteruit....fatsoenlijke nette mensen vetrekken al ...
Cookie-instellingen beheren