Weerbericht:
Eerst op meerdere plaatsen mist, overdag geleidelijk zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermist hondje ongeluk weer terug bij baasje

Toegevoegd: 25-05-2021, 19.53 uur
Het hondje raakte vermist na deze botsing tussen Graauw en Nieuw-Namen.
Het hondje raakte vermist na deze botsing tussen Graauw en Nieuw-Namen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - Het hondje 'Lady' dat vanochtend vermist raakte nadat zich een ongeval had voorgedaan op de Emmaweg tussen de dorpen Paal, Graauw en Nieuw-Namen, is weer terecht. Bij het ongeluk raakten drie personen gewond.


Nabij de kruising met de Zeedijk van de Alsteinpolder en de Noordstraat kwamen rond 09.00 uur twee auto's met elkaar in botsing: een Nederlandse Mini Cooper en een Skoda Kodiaq met Belgisch kenteken. In de voertuigen zaten in totaal drie personen. De twee bestuurders en de passagier raakten allemaal gewond en werden alledrie voor nader onderzoek naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. 

In één van de auto's zaten twee hondjes van het ras (Engelse) cockerspaniël. Eén hondje vluchtte na het ongeluk van schrik weg richting de Zeedijk. Er werd nog naar 'Lady' gezocht, maar de viervoeter werd niet meer gevonden. Later werd de hond echter als nog gelokaliseerd en nadat een zichtmelding was gedaan bij een team dat naar het dier op zoek was gegaan, kon het baasje het hondje vangen en mee naar huis nemen. Hij was immers alweer ontslagen uit het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (26-5-2021 om 01:15)
Gelukkig dat Lady weer veilig terecht is. Je moet er toch niet aan denken dat dat diertje dagen in dat gebied zou ronddwalen zonder eten. Of dat zij de weg op zou lopen, met alle gevaren voor haarzelf en voor automobilisten.
Cookie-instellingen beheren