Weerbericht:
Vandaag enkele buien, komende nacht mist
Verkeersinformatie:
102 files van totaal 419 km

Automobilist raakt van de weg op A58 bij Kruiningen

Toegevoegd: 27-05-2021, 08.07 uur
Door: Remi Mesu

KRUININGEN - Een automobilist heeft donderdagochtend op de A58 bij Kruiningen de macht over het stuur verloren en is daardoor in de sloot beland. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 06.45 ter hoogte van  hectometerpaal 135.0 aan de linkerkant van de snelweg. De automobilist raakte daar de controle over het voertuig kwijt en belandde uiteindelijk in de sloot.

De politie en Rijkswaterstaat kwamen ter plaatse om de veiligheid rondom de plek van het ongeluk te garanderen. De auto is door bergingsbedrijf Van Eijck uit de sloot getakeld. Na ongeveer tien minuten dat de hulpdiensten ter plaatse waren, was de weg weer opgeruimd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (27-5-2021 om 14:56)
Macht over het stuur verloren...op een vrijwel rechte weg?? Zat het stuur los ofzo?
AntiGSM (27-5-2021 om 12:44)
Weer de macht over het stuur verloren, waar slaat dit op? Als je een klapband krijgt en dat je daar je auto niet kunt "houden" dan klopt deze kreet maar anders? Komt ook zat voor dat mensen geen richting aangeven op de snelweg en dat er dan iemand zich rot schrikt als er ineens 1 van richting verandert. Of met telefoon bezig? Die zie ik er ook iedere dag tientallen, waar blijft de handhaving daarop?
Loes (27-5-2021 om 09:23)
100 km heeft er niks mee te maken wel ongeduldige die van links en rechts rijden en er mig gauw voor piepen en het onverwachte tegen komen. Maar vele begrijpen dat niet dat het niets met 100 km te maken heeft. Het haastige ongeduldige gedrag speelt er rol.
Cookie-instellingen beheren