Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij botsing auto's op N286 Poortvliet

Toegevoegd: 30-05-2021, 10.38 uur - Update: 30-05-2021, 11.50 uur
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Bij een aanrijding tussen twee auto's is vanochtend in Poortvliet iemand gewond geraakt. De beide voertuigen zijn getakeld.


De twee personenauto's kwamen omstreeks 09.10 uur met elkaar in botsing op de Postweg (N286). Eén van de voertuigen belandde door de klap in de bosjes tussen de hoofdrijbaan en het parallel gelegen fietspad. Direct werd een ambulanceteam gewaarschuwd. Eén van de betrokkenen is voor nader onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. De andere bestuurder bleef ongedeerd.

Vanwege het ongeluk was de weg ter plekke tot ongeveer 10.30 uur afgesloten voor al het verkeer. Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de auto's getakeld, een weginspecteur van de Provincie Zeeland heeft het wegdek schoongemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren