Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 31 km

Snorfietser gewond bij valpartij in Kamperland

Toegevoegd: 30-05-2021, 17.09 uur
De ambulancedienst heeft zich over de gewonde ontfermd.
De ambulancedienst heeft zich over de gewonde ontfermd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - De bestuurder van een snorscooter is zondag aan het einde van de middag gewond geraakt bij een verkeersongeval in het buitengebied van Kamperland.


Het slachtoffer reed 16.20 uur samen met nog drie andere snorfietsers over de Sint Felixweg nabij de Goudplaat. Tussen de Wilhelminaweg en de Spieringweg kwam het slachtoffer door onbekende oorzaak ten val. De persoon liep hierbij letsel op.

Een ambulanceteam kwam ter plaatse en heeft zich over de gewonde ontfermd. Over de aard en de ernst van het letsel van de snorfietser is nog niets bekend. Ook over de toedracht van de valpartij is nog geen informatie beschikbaar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Twee Wielers (30-5-2021 om 17:29)
Beterschap! Ook al ga je niet zo snel, toch ervaar jij de weg ook op twee wielen.
Cookie-instellingen beheren